Rólunk

Alapvető célként az úszós horgászat, és az azzal kapcsolatos modern, korrekt ismeretek terjesztését tűztem ki célul, érintve más országok horgászati stílusát is. Természetesen a termékek bemutatását nem szorítjuk háttérbe. Azokon keresztül szeretnék a jelenlegi, úszós horgászatról alkotott képben tisztább korrektebb képet adni, közreadva az évtizedes tapasztalatot -’tudást’, melyet eddig sikerült megszereznem.

Szeretném továbbá azt a hosszú évek alatt kialakult gátat-akadályt a webáruház-csomagküldés működtetésével kiiktatni ami a termékek és a horgászok között kialakult a sajátos kereskedői magatartás miatt.

Szerencsére Önök kedves horgászok - azon belül is leginkább a nagy szakértelemmel rendelkező horgászok- folyamatos igényeket támasztanak velünk szemben a termékekhez való hozzájutás igényével. Ezen folyamatos igények kielégítése céljából az oldalhoz kapcsolódóan egy csomagküldő szolgáltatást is működtetünk a termékekhez való legegyszerűbb hozzájutás kielégítésére.

Mi folyamatosa fejlesztjük termékeinket mindig kizárólag a halfogás irányába kevéssé a piaci marketing és divat irányzatokba.

Célom a csomagküldéssel, hogy azok a horgászok akik igazán halat szeretnének fogni azoknak legyen Dino Úszója.

Hiszen Ne feledjük:

" Halfogáshoz Mindig Dino ÚszÓ!!!"

 

Lőrincz Dénes – Dínó

Hírek

MEGÉRKEZETT! CSŐGUMIK 5M KISZERELÉSBEN!

MEGÉRKEZETT! - RENDELHETŐ 2013.05.10-TŐL!

/media/dino/0819-81A1/Hollow-COREL12/HOLLOW COLLECTION.pdf

"Hosszas kutató fejlesztőmunka és tesztelés után végre megérkezett, a legújabb Magyarországon először 5m- es kiszerelésben kapható rakósbotos horgászathoz használatos extra lágy 8 szoros nyúlással rendelkező csőgumi.

Némi túlzással ezek a Dino csőgumik jelenleg világ legjobb csőgumijai! 

Bővebben...

Kereskedőknek

Kereskedőknek!

Ha ön kereskedő, és jó úszót szeretne árulni, jó áron, akkor nincs más teendője mint regisztrálnia kell magát

Bővebben...